Huisvesting

De mooiste idee├źn ontstaan vaak aan de keukentafel en de grootste bedrijven zijn ooit begonnen in de garage. Dat is de charme van een eigen bedrijf.

Het kan al snel gebeuren dat je productieruimte nodig hebt, de opslag van producten niet meer in je garage past en personeel aan moet nemen, wat niet meer allemaal aan de keukentafel past. Dan heeft Kickstart de mogelijkheid om voor jouw bedrijf een passende locatie aan te kunnen bieden.

De keuze voor locatie kan essentieel zijn voor het succes van je bedrijf. Daarom heeft Kickstart twee hubs waar jij je als startende ondernemer met je startup kunt huisvesten. Of je nu een productielocatie zoekt of een kantoorruimte met voldoende werkplekken, er zijn volop mogelijkheden om je te vestigen op een mooie plek in onze regio.

  

 

Het Blue Innovation Center biedt een omgeving en netwerk van specialisten die op een duurzame en nieuwe manier willen innoveren en oplossing daadwerkelijk naar de markt willen brengen. Daarbij laat het netwerk zich inspireren door de filosofie van de Blue Economy.