Valley Innovatiecafé - 26 maart

dinsdag 17 maart 2015
Maurice Wijts
Maurice Wijts
Business Developer

Valley Innovatiecafé: Innovatie in Voeding & Gezondheid

Ben je benieuwd naar de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van voeding en gezondheid? Bezoek dan op donderdag 26 maart het periodieke Valley Café, het innovatiecafé waar je in aanraking komt met interessante, vernieuwende business ideeën en nieuwe inspiratie en contacten kunt opdoen.

SPREKERSPROGRAMMA
Jan Klerken senior is eigenaar en oprichter van The Scelta Institute, een organisatie die op verschillende innovatieve manieren champignons verwerkt voor een breed scala aan producten. Hij neemt ons mee in de ontwikkelingen die hij wereldwijd ziet op het gebied van retail in relatie tot voeding en gezondheid.

Suzanne Bisschops is directeur educatie van Kids University for Cooking. Deze stichting heeft als doel om aan de hand van educatieve programma’s en de ontwikkeling van innovatieve gezonde voedingsconcepten een bijdrage te leveren aan een gezondere leefstijl voor ieder mens, te beginnen bij kinderen.

Mark Euwe, bestuursvoorzitter van de stichting Document Services Incubator en plaatsvervangend directeur van Services Valley zal een update geven over het ondersteuningsprogramma voor startups van Services Valley, waarin een aantal mooie successen is geboekt.

Mark Engelman is een van de bedenkers van MijnVitaliteit en deelnemer in het Services Valley startup programma. Inmiddels is zijn idee werkelijkheid en is het platform recent live gegaan. Met MijnVitaliteit wordt het mogelijk om patiënten op afstand consulten te bieden en zo een forse kostenbesparing te realiseren in de gezondheidszorg.

William van Dijk, recent in Venlo nog uitgeroepen tot Young Professional of the Year, presenteert zijn vinding Traumaplatform. Met dit online platform kunnen patiënten onderling kennis en ervaringen uitwisselen waardoor zij sneller kunnen genezen van hun medische complicatie.

NETWERKBORREL
We sluiten het innovatiecafé af met een netwerkborrel van 18.00 tot 19.00 uur waarbij er nieuwe contacten gelegd kunnen worden en er nog volop nagepraat kan worden over de gepresenteerde innovaties.

DINER
The Scelta Institute is een uitgelezen kans om te genieten van heerlijke streekproducten in een vernieuwende ambiance. In samenspraak met hun nieuwe concept ‘The Scelta Kitchen’ bieden wij dan ook een 4-gangen diner aan dat om 19.00 uur aanvangt. U kunt zich aanmelden voor dit diner via jeroen@spam-protectthesceltakitchen.com. Vermeld in de onderwerpregel van de e-mail ‘diner Valley Event 26 maart’. De kosten hiervoor bedragen slechts 30 euro en dit is inclusief tafeldranken.

We ontvangen je donderdag 26 maart graag vanaf 15.30 uur op de Heymansstraat 35 in Venlo-Boekend. Het sprekersprogramma vangt aan om 16.00 uur. Voor verdere vragen kun je contact opnemen via boy@spam-protectservicesvalley.com.

Aanmelden voor het sprekersprogramma is niet verplicht, wel gewenst.