Kickstart Academy: Positioneren, profileren en communiceren!

donderdag 5 maart 2015
Maurice Wijts
Maurice Wijts
Business Developer

Op maandag 16 maart organiseert Kickstart, van 15:45 tot 21:00 uur, een nieuwe Kickstart Academy voor innovatieve ondernemers, met als onderwerp:‘Positioneren, profileren en communiceren!’. 

De workshop is er op gericht om jou als ondernemer meer inzicht te geven in het onderscheidend in de markt positioneren van je innovatieve startup. Hoe maak je jouw bedrijf en product voor je doelgroep interessant en relevant? En hoe vertaal je jouw onderscheidend vermogen in een opvallende profilering?

Deze vragen worden beantwoord in dit Kickstart Academy. Positioneren is een kwestie van keuzes maken. Je kunt niet altijd en overal voor iedereen het beste aanbod hebben. Tijdens de Academy worden diverse voorbeelden van bedrijven besproken. Hoe gaan zij met hun positionering om? Welke keuzes maken zij hierin en waarom? Tijdens de workshop ga je vooral ook actief aan de slag om je bedrijf, product of dienst te positioneren. Vervolgens wordt een vertaalslag gemaakt naar profilering en (online) communicatie. Hoe ga je bijvoorbeeld om met de naam van je bedrijf, product of dienst? Wat is een goed logo? Of een goede slogan? Welke communicatiemiddelen kun je inzetten?

De Kickstart Academy zal deze keer worden verzorgd door Steffie Hoeijmakers en Jeroen Kouwenberg van mi68 marketing. Mi68 zorgt ervoor dat organisaties hun producten en diensten scherp positioneren en profileren zodat hun onderscheidend vermogen krachtig naar voren komt.

Vereiste voorbereiding: 
Graag ontvangen we bij je aanmelding een toelichting op de problemen die jij als ondernemer ervaart bij de positionering, profilering of communicatie. Op die manier kunnen we de inhoud van de Academy zo goed mogelijk afstemmen op jouw wensen.

Het programma:
15:45 uur: Ontvangst
16:00 uur: Openingswoord
16:00 uur: Academy deel 1
18:00 uur: Gezamenlijk eten
18:30 uur: Academy deel 2
20:00 uur: Borrel

Locatie: Adviescentrum Rabobank Venlo e.o., Noorderpoort 15, 5916 PJ VENLO
Aanmelden: bij Tim van Rens: +31 6 3044 2458 of info@spam-protectkickstartvenlo.nl 

Graag zien we je maandag 16 maart bij het adviescentrum van Rabobank Venlo e.o.

Meld je snel aan want het aantal plaatsen is beperkt!